Ευάγγελος Χρήστου, Ph.D

Ο Δρ. Ευάγγελος Χρήστου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει διδακτορικό δίπλωμα (PhD) στο Τουριστικό Μάρκετινγκ από το University of Wales, μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων επίσης από το University of Wales, μεταπτυχιακό δίπλωμα (PgDip) στο Μάνατζμεντ από το Leicester University, πιστοποιητικό μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στον Ανοικτή & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Μάρκετινγκ (DipM) από το Chartered Institute of Marketing, και πτυχίο (BA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας από το Anglia Ruskin University.
Από τον Φεβρουάριο του 2011 είναι Καθηγητής Τουριστικού Μάρκετινγκ στο Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, ενώ από το 2005 μέχρι το 2011 ήταν Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει πολύχρονη αυτοδύναμη διδακτική εμπειρία (σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο) τόσο στην Ελλάδα (στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης), όσο και στο εξωτερικό (στο Universita di Bolzano της Ιταλίας, στο Universite de Lyon III και στο Institut Paul Bocuse της Γαλλίας). Είναι Συντονιστής της Θεματικής Ενότητας ΔΤΕ61 Τουριστικό Μάρκετινγκ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Διαθέτει εκτεταμένο ερευνητικό έργο και δημοσιεύσεις, είναι Υπεύθυνος Έκδοσης (Editor) του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού με κριτές "Tourismos" και Υπεύθυνος Βιβλιοκριτικών (Book Reviews Editor) του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού με κριτές Managing Service Quality. Συμμετέχει στην Επιστημονική Επιτροπή (Editorial Board) σε 22 διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές, υπήρξε πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής 11 διεθνών συνεδρίων και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής 51 διεθνών συνεδρίων.
Για το επιστημονικό, ερευνητικό και συγγραφικό του έργο έχει βραβευτεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (World Tourism Organisation), τον διεθνή εκδοτικό οίκο Emerald, την Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος, και το EuroCHRIE (European Council on Hospitality & Tourism Education).
Έχει εργαστεί σε ανώτερες διοικητικές θέσεις σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σε ταξιδιωτικούς οργανισμούς, και σε εταιρίες συμβούλων μάρκετινγκ και έρευνας αγοράς στην Ελλάδα και στη Μεγάλη Βρετανία.

 
Στοιχεία επικοινωνίας  
Δ/νση εργασίας: ΔΙΠΑΕ, Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού, Τ.Θ. 141, 57400 Σίνδος Θεσσαλονίκη
  (+30) 2310 013778
  (+30) 2310 791213
  e.christou@tour.teithe.gr
  http://www.tour.teithe.gr/e.christou

Μαθήματα MBA ΠΜΣ ΑΤΕΙΘ

Ο κ. Χρήστου δίδαξε τα ακόλουθα μαθήματα:
Γ ΕΞΑΜΗΝΟ 303(Α) ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Alexander  Technological Educational Institute of Thessaloniki - Department of Business Administration - Post Graduate Studies - MSc in Business Administration (MBA)
  
 ΑΡΧΙΚΗ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ | ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ | ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΒΑ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | ΕΝΤΥΠΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
IMPORTANT LINKS


Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki

School of Business Administration and Ec.

Department of Business Administration

http://www.mkt.teithe.gr/iccmi2016/