Ιορδάνης Κοτζαϊβάζογλου, MBA, Ph.D

Ο Ιορδάνης Κοτζαϊβάζογλου είναι ψηφισμένος Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστήμιου της Ελλάδος. Αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το ίδιο Πανεπιστήμιο και διδακτορικό δίπλωμα στην Επικοινωνία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει επίσης εκπονήσει μεταδιδακτορική εργασία ως υπότροφος του Ινστιτούτου Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) στο αντικείμενο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων και έχει παρακολουθήσει μαθήματα οργανωσιακής ψυχολογίας στο Birkbeck College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
Διαθέτει πολυετή διδακτική εμπειρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε μαθήματα Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ τόσο σε προπτυχιακό, όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, και έχει βραβευτεί επανειλημμένα για τη διδασκαλία του. Συνεργάζεται με τα Πανεπιστήμια Μακεδονίας και Θεσσαλίας, καθώς επίσης και με διάφορους φορείς και οργανισμούς, όπως την Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας, το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, καθώς και με ιδιωτικές επιχειρήσεις. Συχνά προσκαλείται ως κεντρικός ομιλητής από δημόσιους οργανισμούς, π.χ. σχολεία, νοσοκομεία κτλ.
Έχει συγγράψει συνολικά τέσσερα συγγράμματα σχετικά με την επικοινωνία και το μάρκετινγκ, και έχει δημοσιεύσει περισσότερες από πενήντα εργασίες σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, σε πρακτικά συνεδρίων και συλλογικούς τόμους με κριτές.
   
Στοιχεία επικοινωνίας Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστημιούπολη Σερρών, Τέρμα Μαγνησίας, Τ.Κ. 62124.
Δ/νση εργασίας: (+30) 2321049314
(+30) 6932720915
  ikotza@teicm.gr
  http://business.teicm.gr/?q=node/56

Μαθήματα ΠΜΣ MBA του ΔΙΠΑΕ

Ο κ. Koτζαϊβάζογλου διδάσκει τα ακόλουθα μαθήματα:

Β΄ΕΞΑΜΗΝΟ 303(Α) ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

 

Alexander  Technological Educational Institute of Thessaloniki - Department of Business Administration - Post Graduate Studies - MSc in Business Administration (MBA)
  
 ΑΡΧΙΚΗ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ | ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ | ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΒΑ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | ΕΝΤΥΠΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
IMPORTANT LINKS


Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki

School of Business Administration and Ec.

Department of Business Administration

http://www.mkt.teithe.gr/iccmi2016/