Κωνσταντίνος Στεφάνου, MSc., Ph.D

Ο Δρ Κωνσταντίνος Ι. Στεφάνου έχει αποκτήσει το διδακτορικό του δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο του Brunel, UK, στο γνωστικό αντικείμενο των Λογιστικών Πληροφοριακών Συστημάτων. Είναι Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Συστημάτων Επιχειρησιακών Πόρων του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Διδάσκει επί σειρά ετών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (στη θεματική ενότητα της Λογιστικής) και σε διάφορα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Έχει εργασθεί ως οικονομικός σύμβουλος και υπεύθυνος μηχανογράφησης και λογιστηρίων διαφόρων επιχειρήσεων.
Ο Δρ Στεφάνου επιβλέπει πολλές διπλωματικές εργασίες φοιτητών τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο όπως και διατριβές για λήψη διδακτορικού διπλώματος σε ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια. Έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια και έχει συγγράψει βιβλία στην περιοχή του ERP, της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης. Έχει διατελέσει μέλος της συντακτικής επιτροπής επιστημονικών περιοδικών και σήμερα είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής του International Journal of Accounting Information Systems (Elsevier). Είναι επίσης Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του διεθνούς συνεδρίου ICESAL (www.icesal.org) και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος για την Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή της διεθνούς επιστημονικής ομάδας λογιστικών συστημάτων SIGASYS (www.sigasys.org).
Στοιχεία επικοινωνίας  
Δ/νση εργασίας: ΔΙΠΑΕ, Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού, Τ.Θ. 141, 57400 Σίνδος Θεσσαλονίκη
  (+30) 2310 013206
  stefanou@acc.teithe.gr

Μαθήματα MBA ΠΜΣ ΑΤΕΙΘ

Ο κ. Στεφάνου διδάσκει το ακόλουθο μάθημα:
302(Α) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

 

Alexander  Technological Educational Institute of Thessaloniki - Department of Business Administration - Post Graduate Studies - MSc in Business Administration (MBA)
  
 ΑΡΧΙΚΗ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ | ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ | ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΒΑ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | ΕΝΤΥΠΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
IMPORTANT LINKS


Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki

School of Business Administration and Ec.

Department of Business Administration

http://www.mkt.teithe.gr/iccmi2016/